Hos Helms TMT sidder vi klar til at hjælpe
Telefon +45 99 28 29 30

Tym

Alle TYM traktorer er fremstillet af state-of-the-art ingeniørfirma "Tong Yang Moolsan", i Sydkorea. Ved at drage nytte af over 40 års produktion erfaring i landbrugsmaskiner, produceres der idag mere end.
Hvad leder du efter?

Modeller

Tym T25 HST
  • Yanmar 3TNV80F
  • 24.7 hk
  • 853 kg
Se mere
Tym T395 ST
  • Yanmar Stage V med partikelfilter
  • 37,5 hk
  • 1370 (1550) kg
Se mere
Tym T395 HST Rops
  • Yanmar Stage V med partikelfilter
  • 37,5 hk
  • 1390 kg
Se mere
Tym T395 HST
  • Yanmar Stage V med partikelfilter
  • 37,5 hk
  • 1550 kg
Se mere
Tym T555 HST
  • Yanmar 4TNV86CT Stage V motor med partikelfilter
  • 55.9 hk
  • 1920 kg
Se mere

Minitraktor/traktor

Succesen bag TYM minitraktor og traktor skyldes bl.a. at alle modeller er udstyret med specifikationer og funktioner, der normalt tilkøbes som ekstraudstyr. Med TYM får du altså en af markedets absolut bedste produktlinjer, der tilbyder premium-funktioner i en kompakt og omkostningseffektiv pakke, der passer til din minitraktor eller traktor. Hos Helms TMT har vi valgt TYM, da vi ønsker den ypperest produktivitet ned til mindste detalje, og samtidig sikre at ethvert arbejde bliver udført til perfektion. Derudover er TYM minitraktor kendt for deres fremragende ergonomi, der sikrer en rummelig og fladbundet kabine, ergonomisk placerede kontrolhåndtag, der alt sammen gør en minitraktor til en komfortabel arbejdsplads. 

 

TYM minitraktor og traktor kommer med alt fra 23 HK op til 100 HK. En af de fantastiske specifikationer ved en minitraktor er, at de kan komme let rundt og kan løfte op til 1.200 kg. De fleste af førerkabinemodeller er sågar udstyret med aircondition.

 

TYM minitraktor og traktor har opnået et ry for kvalitet og pålidelighed. Du får en traktor, der skaber værdi for dig og dit arbejde uanset behov. En minitraktor kan bruges til mange forskellige typer opgaver inden for både industri, vedligeholdelse af golfbaner, vintertjeneste, gartneri, hestehold, stadionopgaver, bolig, hus og have. Kommercielle entreprenører har udvalgt TYM minitraktor og traktor som værende en de bedste maskiner på markedet, og det oplagte valg for de mest kræsne hobby-landmænd, der sætter pris på kvalitet og holdbarhed.

 

En minitraktor fra TYM giver dig exceptionel kvalitet og værdi for pengene. For at sikre denne førende kvalitet har TYM oprettet deres eget tekniske institut, hvor de konstant udvikler teknologien til deres produkter. TYM har et erklæret mål om at være i en konstant udvikling af nye løsninger og forbedre de eksisterende produkter. De kigger efter nye metoder og løsninger, der kan inkorporeres i deres minitraktorer og traktorer for at gøre brugervenligheden og oplevelsen endnu bedre for forbrugeren.  

 

Alle minitraktorer og traktorer er fremstillet af state-of-the-art ingeniørfirmaet Tong Yang Moolsan. TYM har mere end 40 års produktionserfaring af minitraktorer og traktorer, og hos Helms TMT sætter vi stor pris på samarbejdet. Netop pga. dette samarbejde er vi hos Helms TMT altid klar med de nyeste traktormodeller på det danske marked. TYM er endnu ikke blandt de mest kendte minitraktor og traktormærker i Danmark, men faktisk bliver der produceret mere end 10.000 minitraktorer og traktorer om året på verdensplan. Hvis du er i tvivl om hvilken minitraktor, der er en rette for dig, så kontakt os endelig. Vi står altid klar ved telefonen for at hjælpe vores kunder med at finde den bedste minitraktor til lige netop din situation.

 

Vi forhandler alle vores produkter til en konkurrencedygtig pris og vi prioriterer kvalitet, der altid har fokus på din sikkerhed og komfort. Derudover rådgiver vi altid vores kunder i hvilke fordele der er ved at vælge de forskellige typer af minitraktorer.  Du er også velkommen til at kigge forbi en af vores tre lokationer, hvor vores minitraktor både kan ses og afprøves. 

 

For mere information omkring TYM, kontakt produktchef

Allan Helms - telefon +45 40136330

Allan S. Helms

Forhandlere

Her kan du finde et kort over vores samarbejdspartnere der forhandler dette brand.
Se alle forhandlere

Vi importerer maskiner fra det meste af Europa

- Og distribuerer dem i Danmark, Sverige og Norge gennem et landsdækkende forhandler- og servicenet.